O blogu

 

avatarAutor

Ja sam Mihael Šanko, bloger sa višegodišnjim iskustvom vođenja osobnog bloga. Pišem o novim tehnologijama, društvenim mrežama te korištenju istih u poslovanju, gadgetima te kvalitetnom softwareu i mobilnoj revoluciji. Također, za blog Iznajmljivači 2.0 pišem o korištenju modernih tehnologija u turizmu. Za više informacija o meni posjetite moj online životopis ili me kontaktirajte.

O blogu

Sadržaj ovog bloga predstavlja moje osobne stavove i razmišljanja o temama koje me zanimaju. Uglavnom možete čitati članke vezane uz društvene mreže, internet kulturu, gadgete, te općenito geek povezane teme. Blog je nastao sasvim spontano u travnju 2009. godine i od tada je postao zanimljiv i koristan projekt.

VIDIWebTop100

Nagrade i suradnje

 

Blog je 2009. godine uvršten među 10 najboljih blogova u Hrvatskoj po izboru Vidi Web Awards.

Na blogu su objavljeni sadržaji u sklopu mreže blogera Vox Online, članci o eKupi web trgovini.

Suradnjom sa tvrtkom Etarget nastala je besplatna eKnjiga o kontekstualnom oglašavanju koja je dostupna za preuzimanje.

 

Kolačići (cookies)

Sukladno direktivi EU broj 2009/136/EC korisnici moraju biti upozoreni na korištenje kolačića od strane web stranica i servisa. Za više informacija o kolačićima pročitajte članak na Wikipediji, a možete isključiti ovu funkcionalnost u postavkama svog web preglednika.

 

Uvjeti korištenja

Sadržaj bloga je u potpunosti vlasništvo njegova autora.  Blog se nalazi pod Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Croatia License. Sadržaj je moguće dijeliti (umnožavati, distribuirati i javnosti priopćavati djelo) uz izričitu suglasnost autora i to pod sljedećim uvjetima:

  • Imenovanje — Morate priznati i označiti autorstvo djela na način kako je specificirao autor ili davatelj licence (ali ne način koji bi sugerirao da Vi ili Vaše korištenje njegova djela imate njegovu izravnu podršku).
  • Nekomercijalno — Ovo djelo ne smijete koristiti u komercijalne svrhe.
  • Bez prerada — Ne smijete mijenjati, preoblikovati ili prerađivati ovo djelo.

Svako neovlašteno korištenje sadržaja smatra se povredom navedenih autorskih prava te snosi posljedice.

Korištenje RSS kanala dopušteno je isključivo za privatnu upotrebu te nije dopušteno njegovo korištenje u raznim blog agregatorima i na web stranicama bez suglasnosti autora. Autor nije odgovoran za posljedice nastale korištenjem RSS kanala.

Kod komentiranja vrijede pravila lijepog ponašanja i izražavanja, a svi komentari koji sadržavaju uvrede na bilo kojoj razini, govor mržnje ili služe za samopromociju biti će uklonjeni uz obavijest.

Autor zadržava pravo promjene ovih uvjeta bez prethodne najave.

Creative Commons License

This blog is written by Mihael Šanko and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Croatia License.