TV Show Time je najbolja aplikacija za praćenje i gledanje svih vaših TV serija

tvst-1

TV Show Time je mlada aplikacija koja se odnedavno probija na tržište, a ako se mene pita ima vrlo svijetlu budućnost. Ova lijepo dizajnirana aplikacija omogućuje vam praćenje i gledanje svih TV serija te vam broji vrijeme koje ste proveli gledajući serije. Dostupna je kao web aplikacija te kao iOS i Android aplikacija. Ono što je najbolje od svega, od nedavno ovdje možete gledati sve serije, bez potrebe za “skidanjem” istih i gnjavažu sa titlovima.

Kako početi?

Registrirajte se, logično. Nakon toga imate malo posla, i to je jedini posao koji vas očekuje. Morate dodati svoje serije, one koje trenutno gledate, koje ste cijele pogledali i one koje tek planirate gledati. Za svaku seriju izaberite gdje ste stali, a onda se događa magija. Prvo što će vas iznenaditi ako ste ovisnik o serijama je količina vremena kojeg ste utrošili na gledanje serija. Možda vas utješi činjenica da je netko od vaših prijatelja još gori od vas. Ako ni to ne pomaže, dodajte mene na listu 😀

TVShow_Time_-_Welcome

Watch Lista

Centralno mjesto koje objedinjuje sve što morate gledati. Svaka sljedeća epizoda koja je dostupna za gledanje pojavljuje se ovdje. Za one serije koje još niste ni počeli gledati, vidjet ćete prvu epizodu, a one koje ste cijele odgledali nećete ni vidjeti ovdje.  Svakako u postavkama konfigurirajte i put.io račun, jer onda možete sa svoje Watch liste gledati seriju bez gnjavaže sa “skidanjem” i titlovima. Za sada je dostupan samo put.io, no uskoro bi tu trebali biti Netflix i Hulu.

Osim toga ovdje možete i ručno ažurirati da ste pogledali dotičnu epizodu, ako ju gledate na drugi način, te skinuti titlove. Jednostavno sučelje koje radi bez greške učinit će gledanje serija još ugodnijim iskustvom, a brojne funkcije su ono što ovaj servis čini potpunim rješenjem.

Agenda – Mjesto gdje možete kronološki vidjeti sve epizode kako su dostupne, sa točnim vremenom prikazivanja. Korisno ako vas zanima kada će više ta zadnja epizoda.

Explore i News – Omogućuju vam praćenje novosti i otkrivanje novih serija, kao da ove koje trenutno gledamo nisu dovoljne.

Sve u svemu ovo je vrlo lijepo dizajnirama aplikacija koja je višestruko korisna svakom ljubitelju serija. Osobno ju koristim već duže vrijeme, a sada otkad je preko nje omogućeno gledanje serija, TV Show Time je postala moja omiljena web destinacija.

TV Show Time

About the author

Mihael Šanko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *