Pripremite se za novu školsku godinu na vrijeme uz eKupi i online narudžbu svega za školu

Školska godina je tek završila; većina školaraca, ali i roditelja razmišlja samo kako što prije doći na plažu i uživati, ili kako se izvući na vrijeme s posla za tekmu s ekipom. No, ipak treba na vrijeme nabaviti sve potrebno za početak nove školske godine i tako izbjegnuti stres na jesen kada svi trče po knjižarama i papirnicama. Budite pametniji, iskoristite internet i uz pomoć eKupi – naše najbolje web trgovine – nabavite sve što vam treba za školu uz par klikova. U nastavku saznajte kako.

Kao što sam već napisao, u pomoć dolazi eKupi sa posebnim dijelom web trgovine namjenjenim posebno za nabavu svega za školu. Kad kažem svega, mislim stvarno svega što vam treba za školu, od udžbenika, torbi i opreme, bilježnica… Sve to zajedno možete platiti na rate, te sami izabrati datum dostave koji vam najbolje odgovara. To može samo eKupi.

Za one poput mene, koji to vole staviti u listu, evo ovako:

  • posjetite eKupi stranicu za narudžbu
  • izaberite školu i razred
  • kod narudžbe udžbenika izaberite ako želite omot
  • izaberite torbu, školski pribor i još nešto iz ponude, ako želite
  • odaberite datum dostave
  • odaberite način plaćanja
  • uživajte dok se udžbenici “sami” umataju i pakiraju za vas

Treba napomenuti da je popis udžbenika usklađen sa popisom koje propisuje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, te da je odobren od profesora tako da nemate brige. Također, većina školskih torbi je trenutno na sniženju od 50% pa stvarno možete nabaviti nešto povoljno, a iz velikog izbora školskog pribora, možete izabrati apsolutno sve što vam treba. I to sve možete platiti na do 12 rata preko Amexa i Dinersa, jednokratno ostalim karticama, preko internet bankarstva, PayPalom ili gotovinom kod preuzimanja.

eKupi ovim potezom uvodi novitete u dosadašnji način kupovanja udžbenika, gdje sve možete napraviti online čime si štedite ne samo dragocjeno vrijeme, već i novac. Bilo je i vrijeme da se nešto ovakvo pojavi na našim prostorima, jer knjižare i zbrka su stvar prošlosti.

Uz bogatu ponudu svega ostalog, eKupi spašava stvar i kada je narudžba udžbenika u pitanju. Zato nemojte dvojiti, nemojte trčati po gradu i tražiti knjižaru koja ima sve na jednom mjestu, jer pronašli ste eKupi, a oni imaju sve na jednom mjestu, dostupno odmah i bez puno muke.

Evo sličnih mišljenja kolega blogera: Tomislav Buza, Ribafish, Rep.hr, NikTitanik, Znano.st

About the author

Mihael Šanko

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *