eKupi ima sve od auto guma do ženskih parfema, pa čak i Lego na sniženju

Već znate da sam nekoliko članaka na blogu posvetio eKupi web trgovini, bez rasprave jednoj od najboljih i najvećih domaćih web trgovina. Dotaknuli smo se i glavnih karakteristika web trgovine, te ponekim djelovima asortimana, a sada je vrijeme da malo detaljnije napišemo što je sve moguće nabaviti na eKupi i kako.

Već znate moje super iskustvo sa fotoaparatom kojeg sam nedavno kupio, i koji btw radi super fotke, a u brzinu dostave eKupija sam se opet uvjerio neki dan kada sam odlučio izdvojiti par kuna za set Lego kocki za klince (i mene). Naravno da me na tu odluku potaknuo popust od 30% na određene Lego proizvode, pa sam brže bolje iskoristio priliku i ugrabio set za sebe (i klince). I opet nisam očekivao dostavu barem nekoliko dana kako znam da nas na otoku dostavne službe zaobilaze u širokom luku, no ugodno sam se iznenadio (opet) kada sam već sutra dobio svoj paket.

No osim Lego kocki eKupi u svojoj ponudi ima mnogo drugih igrački,  pa tako moram smišljati obrazloženja zašto nećemo sada kupiti Ferrari F1 na akumulator za 1800 kuna, već samo mali set Lego kocki.

A osim igrački tu je sva sila školske opreme za klince, priručnika za učenje, ali i super nova kožna stolica za mene.

Ono što mi je super, je ponuda auto guma pa znam da na jesen neću morati po trgovinama tražiti gume i praviti se sa znam nešto o promjeru, širini, visini i dubini šare te tko je najbolji proizvođač guma upravo za moj auto. Jednostavno usporedim par onih koje mi se najviše sviđaju i izaberem jedne. Sve to mogu lagano otplaćivati na rate pa da otplatim ove gume taman kad mi trebaju nove.

A kad sam već tu, mogu ženi kupiti parfem jer uskoro će godišnjica, znam jer imam u kalendaru, pametni pišu.

A za vas ostale kojima ne trebaju ni gume, ni parfemi, tu imate i računala, televizore, klime, bijelu tehniku, knjige, mobitele, sportsku opremu i još mnogo toga. Isto tako, na već daleko poznatim aukcijama možete naći nešto stvarno ispod cijene, a svakodnevne akcije određenih proizvoda daju vam priliku da nađete ono što vam treba zaista povoljno. Moram vam priznati sa sam si složio super listu želja, pa ako me želite razveseliti, slobodno navalite.

U svakom slučaju, posjetite eKupi i pogledajte što sve nude jer uz kvalitetno i pregledno sučelje, dobre mogućnosti plaćanja i širok asortiman, kupnja na eKupi postaje pravi užitak.

Sponzorirani autorski članak

About the author

Mihael Šanko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *