Pretvorite iPod Nano u savršen sat

Apple je uvijek bio korak ispred svih kada je u pitanju dizajn. Dizajnerska ekipa ove tvrtke desetljećima postavlja standarde u svijetu računala, a u zadnje vrijeme i u svijetu prijenosnih uređaja poput iPhonea ili iPoda.

Zadnji model iPod Nano uređaja se pokazao korisnim na još jedan način. Ne znam da li je ovo bilo planirano prilikom dizajniranja proizvoda no mali iPod je naime savršene veličine i dizajna da bude idealan ručni sat. Sve što vam treba da bi pretvorili najpoznatiji glazbeni uređaj na svijetu u ručni sat i uvijek ga nosili sa sobom je remen. Za tu namjenu postoji mnogo remena, ovisno o vašem stilu, pa tako možete birati između kožnih ili sportskih remena te za sitne pare dobiti savršen i funkcionalan sat.

Osim pokazivanja točnog vremena iPod Nano može i svirati vašu omiljenu glazbu, pomagati prilikom trčanja te reproducirati vašu omiljenu radio postaju. iPod dolazi u dvije verzije: 8GB i 16GB, a košta 149 tj. 179 dolara. Birati možete između 7 boja.

Po meni je ovo savršeno rješenje jer je danas sat izgubio na značenju kao zaseban uređaj, a ovo je idealan način kako kombinirati dva proizvoda u jedan i pritom ne izgledati kao luđak. Evo par prijedloga:

Starinski platneni remene, cijena oko 17 dolara. LINK

Griffin gumeni remen u više boja, 25$ LINK

Običan Hex gumeni remen, cijena oko 30 $ LINK

Sportski remen sa ili bez zaštite, cijena 35 odnosno 70 $ LINK

Kožni remen u crnoj ili smeđoj boji, cijena nepoznata. LINK

About the author

Mihael Šanko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *