Gdje kupovati na internetu za sitniš?

Nakon što smo naučili kako kupovati na internetu i što vam sve treba za uspješnu online kupovinu, vrijeme je da se osvrnemo na nekoliko web trgovina koje se isplati posjetiti. Ako volite sitnice za malo $ onda ćete se oduševiti ovim trgovinama gdje možete pronaći idealne sitnice i gadgete za sitniš. Ono što je još bolje je free shipping za većinu artikala pa za samo 0,99$ možete kupiti case za iPhone ili neku sličnu sitnicu.

Nemojte gubiti vrijeme nego navalite na FocalPrice i DealExtreme.

Nadam se da će vam se svidjeti ove stranice koje često posjećujem, a ako imate još neku omiljenu web trgovinu, podijelite to s nama u komentarima.

About the author

Mihael Šanko

Comments

  1. Meni je ebay prva destinacija za trazenje proizvoda i placanje iskljucivo preko paypala…dogodilo mi se nekoliko puta problem sa isporukom- novac mi je refundiran bez problema

  2. Mihaele, zanima me da li si osobno nešto naručivao preko navedenih trgovina i ako jesi za koliko su dana proizvodi stigli na kućnu adresu?

  3. Kupovao sam dosta, i još uvijek kupujem. Dostava zna malo potrajati, no radi se o sitnicama, pa mi to nije ni važno. Naravno, neku skuplju stvar ovdje ne bih kupio.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *