Što se to tamo događa?

Nakon malo veće stanke objavljivanja članaka na blogu, odlučio sam odvojiti malo vremena i napisati par redaka. Ljeto je u punom zamahu, pa je posla i previše, na sve strane. Zbog određenih offline aktivnosti i poslova, moj online život pomalo ‘pati’. U zadnje vrijeme aktivan sam u jednom novom području. Radi se o mojoj suradnji s tvrtkom Etarget. Za vas koji ne znate Etarget se bavi kontekstualnim oglašavanjem preko mreže partnerskih portala i web stranica te na taj način prezentira Vaše proizvode i usluge na internetu. Sa samo nekoliko oglasa možete se predstaviti internet populaciji na preko 367 hrvatskih portala i stranica. Ako vas zanima kako sve to funkcionira, ovo je mjesto za vas.

Za Etarget sam nedavno napisao eKnjigu koju možete besplatno preuzeti i pročitati. Radi se o promociji preko bloga i društvenih mreža. U današnje vrijeme imati web stranicu nije više luksuz, već obveza, a biti aktivan na društvenim mrežama je svakim danom sve popularnija metoda promocije na internetu. Kako kombinirati ove alate i napraviti uspješnu marketinšku kampanju, možete saznati u priručniku. Zato klik na ovaj link i preuzmite svoju eKnjigu sa Etarget bloga.

Saznajte:

 • Što je blog?
 • Kako napraviti i uspješno voditi službeni blog?
 • Zašto se promovirati na društvenim mrežama?
 • Da li je Facebook dobar za Vašu tvrtku?
 • Kako pravilno promovirati blog na internetu?
 • Primjer uspješnog oglašavanja
 • Kliknite za članak na Etarget blogu.

  Od jeseni može očekivati još sličnih sadržaja od mene, do tada – pozdrav.. 😀

  About the author

  Mihael Šanko

  Comments

  1. Ajde samo se ti drzi offline posla 😉 lako cemo na jesen ponovno online world zakrciti 😀 nego si reklamirao ili pratio nest vezano za turizam preko etargeta?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *