Napravi sam svoj iPhone dock

Izvor: http://www.dessinemoiunobjet.com

Treba vam jednostavan stalak za vaš iPhone? Imate previše slobodnog vremena? Kreativni ste, ili samo želite uštedjeti 150kn? Imam pravo rješenje za vas. Evo kako možete napraviti jednostavan stalak za iPhone uz minimalan ulog i malo kreativnosti.

Stalak/Dock od tvrdog papira

Vrlo jednostavan stalak i dock za punjenje vašeg iPhonea možete napraviti sami. Sve što vam je potrebno su papir (tvrdi hamer papir je najbolji izbor da Dock bude stabilan), škare/skalpel i PDF dokument sa nacrtom koji ćete isprintati i po njemu izrezivati. Na papir isprintate nacrt i izrežete ga škarama ili slalpelom prema uputama te složite Dock i to je to. Da bi postavili iPhone priključite ga na punjač i jednostavno postavite u za to predviđeno mijesto na Dock.

Preuzmite PDF dokument –> link

Ispod pogledajte video koji će vam pomoći u procesu izrade:

Ovaj dock je nešto najbolje što možete napraviti sami za 5 minuta, a ovisno o papiru koji imate može biti vrlo lijep. Ja sam sebi napravio jedan primjerak i baš mi se sviđa.

.

Dock napravljen od kutije za iPhone

Za vas koji se želite više potruditi postoji i druga opcija, napravite si Dock od iPhone kutije. Za to će vam biti potrebno malo više truda, Dock plate, ljepilo i naravno iPhone kutija. Ja se nisam usudio napraviti ovakvo nešto jer mi je kutija mog iPhonea predragocjena da bi ju rezao, ali vi malo hrabriji –> evo upute i slike.

Osim ove dvije vrste Docka možete napraviti i svoju recesijsku kutiju/futrolu za iPhone prema ovim uputama.

Pravim kreativcima je ovakvo nešto sitnica, no nama običnim smrtnicima znači mnogo kada pretvorimo čak i tako maleni komad papira u nešto korisno i lijepo. Potrudite se i siguran sam da ćete uspjeti. A svoje iskustvo i nadamo se rezultat podjelite s nama u komentarima. Sretno u izradi!

Iphone and Itouch paper stand / dock [Dessine moi un object]
.

[ad#ad-sadrzaj]

About the author

Mihael Šanko

Comments

  1. Jako kul stvarchica, mozda se i upustim u avanturu pravljenja jednog.

    Druga stvar koja me interesuje : kako si napravio da sajt izgleda ovako dobro na iPhone/itouch uredjajima? Odushevio sam se kada sam video ovo u footeru stranice za promenu teme.

  2. iPhone dock je strašna stvar, evo moj je i sad na njemu 😉
    Izgled bloga na iPhoneu je WP-Touch plugin i tema za WordPress blogove koji je genijalan…
    Svakako si napravi jedan dock, jednostavno je 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *