Najbolje iPhone aplikacije

apps

Svaki koliko toliko ozbiljan tehno-geek blog mora imati post o megapopularnom iPhone-u. Ja vam neću pričati o tome što je iPhone i koje su njegove mogućnosti jer sramota je ako to ne znate. Po mnogima (i meni) najbolji mobitel, smartphone i mnogo više od toga. Apple je uvjek poseban što se tiče svojih proizvoda. Oni su uvjek na jedan način savršeni. Neće se svi složiti s tim, ali takvima bi preporučio da kupe iPhone i razuvjerit će se jako brzo. U ovom članku ja ću vam predstaviti listu aplikacija za iPhone koje su mi prirasle srcu i koje svakodnevno koristim. Sve aplikacije su besplatne i možete ih imati i vi (naravno nakon što kupite iPhone).

1. Facebook

Ovo je očekivano na prvom mjestu. Mada bugovita, aplikacija vam omogućava preged facebook profila, slika i još mnogo toga. Apsolutni “must have”.

img_0006

2. Twitterrific

Svi Twitter fanovi bit će oduševljeni ovom aplikacijom. Omogućava update Twitter statusa, @reply, RT, upload slika, pregled linkova i još mnogo toga.

3. WordPress

Svima koji imaju blog na WordPressu ova će alikacija jako dobro doći. Omogućava pisanje i objavljivanje postova, stranica, pregledavanje komentara i još neke sitnice.

img_0008

4. Midomi

Sigurno ste nekad čuli neku pjesmu na radiju i htjeli ju imati. Sada to možete. S ovom aplikacijom saznajte koja pjesma svira na radiju ili ju jednostavno otpjevajte ili odzviždite i dobijete ime pjesme i link na iTunes.

5. uPMS

Aplikacija zbog koje sam se smijao tjedan dana bez prestanka. Nama muškarcima znatno olakšava život. Naime, u aplikaciju ubacite podatke o “onim danima u mjesecu” vaše bolje polovice, a aplikacija vam prikazuje što trebate raditi svaki pojedini dan. Pa su tako poruke Uh oh! PMS on the way, Keep your head down! PMS alert! ili moja omiljena Everything is great! Phew…

img_0002img_0003img_0004

6. Remote

Zgodna aplikacija koja preko WIFIa kontrolira vaš iTunes player na kompjuteru. Pa tako možete pregledavati iTunes kolekciju, slušati pjesme i slično. Super stvar za nas ljenčine. Ne moramo se ustati iz fotelje da bi promjenili pjesmu.

7. Skype

Skype klijent za iPhone, jako dobra i korisna aplikacija za sve koji koriste Skype.

8.Fring

Aplikacija koja vam omogućava prijavljivanje na više chat klijenata poput MSNa, Gtalka, Skypea i slično.

img_0005

9. iTalk

Aplikacija koja snima glasnove zapise u tri kvalitete po vašem izboru. Svakom zapisu možete dodati ime, tag ili bilješku.

10. Free RSS

Kao što možete zaključiti RSS klijent za iPhone. Jednostavna i dobra alikacija koja samo radi svoj posao.

To bi bilo dovoljno za danas. U sljedećim člancima osvrnut ćemo se na iPhone igre, a ako vi koristite neku aplikaciju koju nisam spomenuo, slobodno komentirajte i recite nam koja je to.

[ad#ad-sadrzaj]

About the author

Mihael Šanko

Comments

  1. znam da nije vezano za aplikacije..ali nikako ne mogu shvatiti kako da stavim da mi na poziv svira pjesma, a ne samo ponudene melodije..ako moze pomoc, hvala!

  2. Definitivno, meni, najkorisnija aplikacija na AppStoreu je iZET. Izluduje kontrolore karata u tramvajima i busevima svojim primjerom karte koja vrijedi. Ukucavaju random kod koji aplikacija ispise po 3 – 4 puta i onda odustanu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *