GIVEAWAY: Osvojite 4 ulaznice za Web Strategiju!

Želite naučiti više o web poslovanju? Kako prodavati na internetu? Da li je online shopping budućnost trgovine? Kako će izgledati web kupnja za 10 godina? Kako izgraditi poslovni model na internetu? Odgovore na ova i još mnogo drugih pitanja možete saznati na najvećoj web konferenciji u Hrvatskoj – Web Strategiji. Osvojite 4 ulaznice potpuno besplatno i saznajte više o web poslovanju!

Ulaznice vam poklanja tvrtka Etarget koja je partner Web Strategije. Etarget se bavi kontekstualnim oglašavanjem na internetu, a više o njima i kontekstualnom oglašavanju možete saznati iz moje e-Knjige.

Osma po redu Web strategija održava se 17. i 18. lipnja, pod motom: ‘Istinom do kupca’ – Kako prodavati online? Logično, očekujte mnogo zanimljivih predavanja o web poslovanju, primjera iz prakse te rasprava uz ugodno druženje u Hypo EXPO kongresnom centru u Zagrebu. Predavači na Web strategiji su stručnjaci iz raznih sfera web poslovanja i poduzetništva, a sa vama će podijeliti korisne savjete i primjere iz prakse.

Popis svih predavanja možete vidjeti OVDJE, a ja izdvajam ono što mi se čini najzanimljivije:

Kako će izgledati web kupnja za 10 godina? (Predavač: Hrvoje Prpić)

Proslo je 10 godina od uvođenja on line plaćanja u Hrvatsku – prve značajne promjene koja je promjenila namjenu Interneta iz striktno marketinškog oblika u ekonomsku silu. Internet se promjenio, ali i interes korisnika. Kakve nas promjene očekuju u sljedećih 10 godina i kako će to utjecati na ekonomiju društva?

Fraktalni dizajn na primjeru Kolektive (Predavač: Goran Peuc)

Na primjeru web dućana za grupno kupovanje, Goran će educirati sudionike Web::Strategije 8 kako ideje koje se na papiru čine iznimno jednostavnim prerastu u fraktalni izazov velikih razmjera – i za naručitelja i za izvođača web rješenja. Tu će se naglasiti važne razlike između klijentove vizije projekta i – developerske realnosti.

Budite sexy! (Predavač: Hrvoje Bujas)

Doista, ako želite uspjeti i ostvariti prodaju, investiciju, svoj dio tržišta ili pak dobiti nove klijente i partnere… Morate biti SEXY! U svojoj prezentaciji obratit ću Vam pozornost na nekoliko uspješnih SEXY priča, te pokušati odgovoriti na ključno pitanje – KAKO?

Banneri su ‘so last year’ (Predavač: Gordan Orlić)

Davno su prošla vremena kada ste uz minimalni trud i minimalna ulaganja mogli napraviti killer kampanju na Netu. Veliki igrači sa dubokim džepovima su prokužili da od Neta “ima nešto” i njima je novčano teško konkurirati. Zato se većina ljudi okreće kreativnim metodama oglašavanja, socijalnim mrežama i pomoći “prijatelja”. No, svako toliko naleti projekt koji je krajnje dosadan i oko njega je teško osmislit neku “priču” pa se treba okrenuti konvencionalnim metodama oglašavanja, dakle bannerima. Greška! Jer banneri su “so last year”!

Kako osvojiti ulaznice?

Ulaznice (kotizacije) za Web Strategiju je moguće kupiti do 10.06. u 12 sati po cijeni od 1230 kuna. Vi imate priliku osvojiti 4 ulaznice potpuno besplatno. Da bi osvojili ulaznice za Web Strategiju potrebno je sljedeće:

  1. Pratiti @Web_Strategija na Twitteru
  2. Postati fan Etargeta na Facebooku (like-ati)
  3. Ostaviti komentar na ovaj članak sa ispravnom e-mail adresom

Ulaznice osvajaju prva 4 komentatora koji napišu zašto žele ići na Web Strategiju (najmanje dvije rečenice), zato brzo na komentiranje!

Napomena: Za prijavu komentara koristite ispravnu e-mail adresu jer ću vas na taj e-mail kasnije kontaktirati.

Sretno i uživajte na Web Strategiji!

UPDATE: Giveaway je gotov, hvala svima na sudjelovanju! Ulaznice su osvojili (kao što vidite u komentarima): Alen Cvitković, Šehzidin Adili, Darko Kontin (Ivana Majdak) i Saša Fišter.

Možda će vas zanimati i ovo: